Min dator har dött... igen...

Sorry, kan ej lägga upp bilder nu... :(

en annan grej, Ska åka till trollhättan på fredag o hälsa på farmor o farfar o min kusin Ellinor! :D det e kul! :D

måste dra nu!
Tjing!

Nu funkar det igen!

Nu sitter jag vid min dator igen! Fick låna pappas batteriladdare till datorn :D Jag lägger upp bilder från pappas födelsedag imorgon, måste föra över bilderna till datorn först. Nu e jag trött och ska sova snart! :)

Tjing!

Jävla dataladdare!!

Nu funkar inte min data.... laddaren har gått sönder. sitter vid pappas dator som e knäpp.( vissa knappar e borta ) Kan ej lägga upp bilder nu... :( 

pallar inte skriva mer på denna knäpp datorn! 

Hejdå så länge... 

Pappa fyller år idag! :D

Idag fyller min pappa 51 år!! Grattis på födelsedagen pappa!! :D Jag har tagit några bilder och kommer ta fler senare idag. Lägger ut bilder imorgon från idag, eller kanske ikväll. :D

Tjing!

Bilderna på sakerna :D

Här kommer bilderna!


Nitbältet :)


Pappas födelsedagspresenter han ska få av mig imorgon! :D


En bild jag tog på mig idag.


en till bild på mig.


ÅÅhhh! Kolla denna bilden på min katt Simba!! Visst är han sååå söt!! <3 :D

Tjabadå!

Handlat mer! :P

Idag så var jag ute och kollade i affärer. Jag köpte ett bälte med nitar på, lägger upp bild snart har inte fotat den en och jag har handlat lite mer till min pappa ( han fyller år imorgon )

Så jag kommer snart tillbaka, ska bara fota bältet jag köpte. Kan fota pappas presenter ochså! ;) :)
Kommer snart!
Tjing!

Handlat presenter!

Nu har min morsa och jag varit ute och handlat presenter till min pappa som fyller år på måndag! Han blir 51 så vi ska fira honom då. Kan tyvärr inte lägga upp bilder på vad vi köpte till honom för att jag vet att han läser min blogg ibland... men när han har fått sakerna kan jag lägga upp bilder! :D

Tvättat bil idag!

Idag har jag hjälpt några att städa en bil. Vi dammsög den, tvättade matterna i bilen och tvättade i bilen. Sen åkte jag och en kille i samma ålder och en vuxen jag känner till en biltvätt och där tvättade vi bilen ännu mer. :)
Sen åkte vi tillbaka och käkade.

Skriver mer sen!
Tjing! :)

Sakerna jag köpt :)

Här är en bild på sakerna jag köpte! :D


Hårfärg och tidnigen topphälsa ;)

Handlat!

Idag har jag varit och handlat hårfärg, ska färga mitt hår svart igen. Det är tonings färg så måste färga om typ en gång i månaden. Läger ut bild sen på färgen jag köpte. Föresten jag köpte en tidnig som heter topphälsa ochså läger ut bild på den med snart!

Tjabadå!

Träffat Jennie idag! :)

Hej, idag har jag varit med Jennie. Vi var ute och vi var hemma hos mig, här kommer några bilder!


Jag och jennie tog kort i mitt rum. Här kollar vi på varandra :)






Jennie :)


Jag :)

Så de var några bilder ;) Vi var vid kungsträdgården typ och t centralen och vid plattan sen åkte vi hem till mig och käkade shussi :)

Tjing! :)

Blandade bilder, och vad jag har gjort idag

Tjaba

Idag så har jag tagit de lungt, var me några idag och vi gjorde inte så mkt. vi var ute och gick runt och kollade runt lite och sen gick vi och käkade shussi! min favorit!! :D

Här är några bilder på mig...


Jag tog en bild på mig själv när jag satt i mitt rum. Jag sitter på golvet :P Hahahaha! :P


Jag, Hahahaha jag ser rolig ut :P


Jag igen, Har mitt svarta läppstift på mig här ( mamma vill INTE att jag ska ha det... ) Hihihihi.


En bild på mig på stranden i skåne. :)





En till bild från skåne!

Tjadå! :)


Nya naglar! :D

Jag har målat mina naglar! Så här ser dom ut nu!


Sverige naglar blev det! ;) coola va!? :D

BILDER FRÅN SKÅNE!! :D

YEEEEEEEEEEEEEEES!! Nu kan jag lägga upp bilder! här kommer några! :D


Morfar o mamma, Morfar bjöd oss på mat när vi  kom fram. vi sitter på en resturang :)


bild jag tog på morfar när jag o morsan kom av tåget :)


Jag sitter vid min mormors grav... eller minneslund, vi har lämnat blommor till henne...




Jag när vi skulle gå ut, ja har dataväskan jag vann på Charlottes blogg me mig ;) :D


i trädgården hos morfar. Mamma röker, morfar kollar på några kort tror jag :S :P :)


Mamma :)


en bild på mig :)


Nu längtar jag till slutet av juli för då ska jag och pappa åka till Trollhättan och träffa min farmor och farfar och vääääärldens bästa kusin Ellinor!! :D :D Längtar som en tooooook!! :D <3

Tjabadå alla, hörs senare! :D

Badat igen! :D

Idag åkte jag me några till trosa, vi åkte till stendörren heter de tror jag och vi badade där. Jag och en kille i samma ålder och en vuxen simmade över till andra sidan berget och klätrade upp för berget vi gick typ 20 till 30 meter där uppe sen hoppade vi ner för berget... de va ganska långt, vet inte riktigt typ 7 meter ner kanske?? :S typ. sen simmade vi tillbaka och de var ennu längre säkert 80 meter eller mer :) Nu ska jag lyssna på musik! Ha det bra!

På Stranden! :D

Idag så var jag me några på stranden. kommer inte ihåg va sranden heter?? :S Vi solade, badade o simmade. Hahaha, de va en kille som simmade under vattnet och försökte ta tag i minna ben.. hahahah, Vilken liten bläckfisk... :D Men de va på skoj. Jag puttade i honom i vattnet sen när vi skulle gå upp :P plask sa de sen hoppade jag ochså i. :) De va kul! :D Asså det går fortfarande inte att ladda upp bilder?? :S mysko.. jaja.. Tjabadå!! :D

Hej igen...

Hej, Tänkte vissa bilder från skåne men det går inte... det ska vara en symbol man ska klicka på för att kunna ladda upp bilder men den e borta, jag vet fan inte vad som har hänt... jajaja, skitsamma, gör det när det funkar! :) En kul grej, nu funkar nätet igen!! Wwwwiiiiiiiiiiieeeeeee!! :D har inte kunnat logga in på msn och facebook på typ tre dagar men nuuuuuuuuuuuu går det!! ;) har tankat på en ny veckosurf till datorn. tjabadå!

Min dator!

Nu vet jag hur det är med min dator... Det är inte datorn det e fel på det e min laddnigssladd till datorn som har glapp! Det är därför datorn har vart konstig. den har inte haft batteri fast den har laddat länge men nu går det bättre. Men jag har den laddnigssladen nu och den kan bli konstig igen så... hoppas att jag kommer in på datorn iallafall!

Hemma i sthlm!

Tjaoo Nu e jag hemma i sthlm igen, jag har blvit väldigt brun på bara en vecka! :D det kliade och sved på min rygg så jag blev tokig igår :P men de har gått över mer nu! Men jag har blivit BRUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!! ;) Nu sitter jag vid min dator som e konstig... jag kan ju iallafall skria ett inlägg nu men.... den kommer typ gå sönder snart :( :( Bateriet är komstigt och ssjunker jättefort. Min ladnigssladd har glapp så datorn kan knappt laddas, man måste sitta me datan jätteförsiktigt så inte laddaren hoppar ur ( har datorn i mitt knä ) Får se hur det går om jag kommer in på datorn senare... Tjaoo!

AJ AJ AJ..... SOLBRÄND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tja! Idag så har vi SOLAT, SOLAT OCH SOLAT!!!! Vi gick till stranden typ klockan 12.00 gick tillbaka typ klockan 16.30... :D jag e jätteröd nu, som en tomat! Hahahahahahah! Plus att det svider... Men det är det värt! Jag blir ju BRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!! ;) :D wwwwwiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Men imorgon så ska jag och mamma åka hem till Sthlm igen... Tjaooooo!

solat och badat mkt mer ;)

Hej, vet att det är ett tag sen jag skrev... har haft mkt här i skåne badat, solat, och idag var vi vid Glimmingehus och kollade! Vi kom med på en guidad tur så det blev mer spännande! :) Jag och mamma åker hem på tisdag.Klockan 17.00 går tåget tillbaka till Sthlm ( tror klockan 17.00 ) Imorgon vet jag inte vad vi ska göra? Nått blir det ialafall! :D Jag e röd nu... kommer bli superbrun sen! ;) Ha det bra! Tjaoooooooooooo!

Solat ;)

Tjaba!

 

Idag så var vi på en strand och solade. Vi var där cirka två timmar jag e röd nu... och det svider lite... men sen blir jag ju brun!! Wiiiiiiiiieeee!! :D

Jag badade igår i en liten sjö, det var varmt i vattnet superhärligt! :D

 

Min dator har blivit konstig :S kan ha och göra me att jag spilde dricka på den en gång... de va juice tror jag. Kan inte läga upp bilder på bloggen med den datan, den e sååååååååå seg. Nu sitter jag vid morfars dator och skriver ett inlägg. Hoppas att jag kan lägga upp bilder när jag kommer hem till sthlm igen ( om en vecka ) Så det får bli skriv inlägg utan bilder denna veckan.

Ikväll så ska vi grilla! Jippie! :D

Ha det så bra!

Tjaoooooooooo!


RSS 2.0